............Dear blog...............



Waaaaaa……dah lame xbina entry baru ni…adeh, lame giler kot!! Ermm bz, byk keje, n malas tmbah xde MOOD,,,hehehe… byk bnde jd dalam mase terdekat ni, lebih kurang 3mggu lepas, aku g jmpe adek agkt kat MATRIK P.PINANG, waaa suke siot, even xpenah jmpe, tp mcm dah penah jmpe, dia actually pemalu ckit, aiyakkk…yg paling best dia suke sgt gelak, skit2 gelak, skit2 gelak, naik pening aku..hahaha


Mase aku pegi ( ehsan abg LOKMAN), dia la yg pegi amik aku kat uitm p.pinang, ktorg g mlm, bersama ktorg, sue,siah n are, penuh kete abg lokman, hikhikhik….on da road nk pegi, aku terpikir, “ ishh, xkn nk pegi tgn kosong je kot???” member bg la cadangan, beli jeruk la..hahaha abg lokman bwk la ktorg ke kedai jeruk, ( biase la penang kan senang nk cr jeruk)..hurmmm berhntila kat slh 1 gerai peberet abg lokman kot, sbb dah kenal tuan punye kedai tu. Sblm beli, dia bg la try, aku pon ape lg, mkn xingt dunia, haha siap mntak lg dgn abg tu. Wat muke xtau malu..haha.. lepas mkn, sakit dada kot!! Batuk..batuk..n batuk,… hurmmm adeh…


Aku siap beli sekilo tuk adik… ( bior dia sakit dada jgk) wahahaha…. Smpai kat matrik, pegi jmpe pak guard, ckp “ pakcik, sy nk jumpe adik sy” pakcik tu, “ok, dah call dia??” aku, “dah pkcik” ktorg tggu la.. tetibe, terkedik2… 2minah ni, haha…. Adek aku la tu, ehehehe…. Excited giler nk jmpe, ehehehe.. pakcik tu tnye, “ mane 1 nk jmpe adik ni?” aku jwb, “saya!!” huhu… pakcik tu tmbah lg, “knp adek kecik kakak besar??”” adeh…terkena aku, !___! Sabor je la aku dgn pakcik ni~~ hurmmm waaaa..mmg cumil bdk sorg ni… hahaha… puas ati dpt jmpe even kejap jew… akak syg kamu la waniey!!!!!! ehehehe

kalo sukE,sile like...tQ ^^,

4 comments:

wAnIEy HuNNy said...

miss k.unie jgk~

uniecrazypink said...

ehehehe...weeee~~~

24yearsold said...

ngak terlalu ngerti bhs melayu..khoirul Azzam hanya bisa mengomentari picturex aja... (Unie Cantik Deh)

Anonymous said...

rindu pd kenangan lalu=)