aku dikelilingi putera....

aku suke berkawan, tp kdg2, sebab sifat aku mcm ni, ade yg salah anggap.... ok, fine, aku bukan GATAL or ngade2 nk kawan dgn BOYS, tp now dah diperlukan... excuse me, umo aku da nk masuk 23, so, dah xheran la ramai KAWAN laki... tp yg pastinya ade sorang yg lekat DI HATI yg lembut ni..hehe blh dikatakan BOYFREND la kan..ala, zaman skg, tnye je sape yg ade BF,,, ckit sgt yg xde kan??
 aku ni bukanye memilih sgt... xtgk HARTA, RUPA, yg penting IKHLAS.. SETIA? penting!! mcm mana nk kekalkan hbgan kalo xtahu istilah SETIA. yes! perlu ada dlm setiap hati pasangan, not me only... erm.... tp skg, aku still blaja, even dah ade yg SPECIAL, member2 ttp diutamakan... tp yg pasti, he is the ONLY one... yes, i love him so much... damn2 much..  xnk la plak pk sampai nk kawen, tp kdg2 terpk jgk la..haha (gatal)... human being..xleh nk lari dah.. nope, he xpenah jmpe mak bapak aku lg, not yet, blm sampai masanye lg, ckit mase je lg...sabor je la...ngeee~~

kalo sukE,sile like...tQ ^^,

9 comments:

wAnIEy HuNNy said...

romantik ~~ehehe..
camne nak follow?~ xnampak link'follo la k.unie ~

uniecrazypink said...

eh xde ker??hhuuu

Azzam said...

Tak apalah banyak kawan laki..asal bisa jaga diri...hehehe
Lam Kenal Yach

wAnIEy HuNNy said...

da ade da~~ td xde..~hehe..
mcm chipsmore jek~
^__^

uniecrazypink said...

azam> ehehehe...thanks ya!!!

wanie> hihihih...=)

Anonymous said...

hehehe...
bestnye dpt jd kwn yg istmewa
hehe

Sha said...

koya molek...huh

Sha said...
This comment has been removed by the author.
Sha said...
This comment has been removed by the author.