20 ARTIS CANTIK BERTUDUNG...

seperti yg korg dah tau, ramai artis Malaysia dah mula bertudung, atas sbb yg pelbagai... Alhamdulillah, sdikit perubahan kearah kebaikan utk diorg....tp masih ade yg duk mengata, dah2 la nk mengata pon, diorg berubah kearah yg lebih baik, kita spatutnye berdoa supaya berkekalan n more better... n for those yg belom sedar tu, bwk2 la berubah k.... ^^,   ramai artis yg lebih cantik n menawan bila mamakai tudung, xkira la jenis tudung mcm mana, shawl ke, ariani ke, ttup kepala je ke...hurmm.. tp ni antara 20 artis yg paling cantik bila bertudung : check it out~~


  1. Dato' Siti Nurhaliza

2. Raja Farah

3. Alyah


4. Ayu Raudah

5. Catriona Ross

6. Farah

7. Fasha Sandha

8. Fathia

9. Fazura

10. Fouziah Gous

11. Jojie (kakak Ella)

12. Jue Aziz

13. Lisa Surihani

14. Maya Karin

 15. Nora Danish

16. Siti Saleha

17. Shila Amzah

18. Diana Amir

18.  Irma Hasmy

20. Zahnita
 tp xsemua artis ni kekal bertudung, ade yg bertudung semasa lakonan or event tertentu jer... antaranya, Nora Danish, Fasha Sandha, Alyah, Zahnita, Jue Aziz, Maya Karin dll.... yg kekal bertudung, teruskan, n yg masih teragak2, take time n percaya, akan tiba masanya nanti... HIDAYAH ALLAH senantiasa bercucuran... sama2 kita doakan... ^^,

kalo sukE,sile like...tQ ^^,

3 comments:

@ Syima Raaif @ said...

suke fazura..dia cantik..hehe..btw singgah sini dan follow awak :)

uniecrazypink said...

yup2... mmg lawa.. thanks =)

Abdul Razak Aziz said...

aik..